Bel: +31 85 06 09 050

Domein bemiddeling

Bemiddeling bij overname domeinnaam

Is de domeinnaam die u wilt registreren al door een andere partij geregistreerd? Voor de beste bemiddeling met het hoogste slagingspercentage schakelt u EffectHosting in. Als onafhankelijke partij benaderen wij de eigenaar en zullen proberen om de domeinnaam over te nemen en op uw naam te registreren. Zo eenvoudig gaat dat!  

Velen zijn u al voorgegaan. Kleine organisaties, maar ook grote internationale bedrijven maken al sinds jaar en dag gebruik van onze service en expertise. Onze internationale clientèle roept regelmatig onze hulp in om voor grootschalige projecten de domeinregistratie voor verschillende landen en soms zelfs wereldwijd te realiseren. Hierbij komt het regelmatig voor dat voor bepaalde extensies de domeinnamen reeds geregistreerd zijn. EffectHosting blijkt dan zeer vaak succesvol in de bemiddeling om de ontbrekende domeinnamen voor haar klant te kunnen registreren.

Kosten bij de bemiddeling voor een domeinnaam

Wij vragen voor de bemiddeling voor een domeinnaam een bedrag van €75,- per domeinnaam. Deze kosten zijn niet afhankelijk van het succes van de bemiddeling. In het geval dat wij er niet in slagen om het domein voor u te kunnen registreren, brengen wij dit bedrag ook in rekening. Als wij erin slagen om het door u gewenste domein voor u te kunnen registreren, dan brengen wij tevens 10% van het overnamebedrag in rekening. Daarnaast brengen wij onze reguliere verhuiskosten in rekening.

 

Bij onze domeinnaam bemiddeling inbegrepen:

  • Wij initiëren 5 contactpogingen met de eigenaar van het domein (telefonisch, e-mail, skype, etc). Dit is alleen om met de eigenaar in contact te komen alvorens de onderhandelingen kunnen starten;
  • Prijs-onderhandeling met de eigenaar van het domein;
  • De verhuizing van de domeinnaam naar EffectHosting;
  • Het aanpassen van de tenaamstelling van de domeinnaam 1
  • Koppelen aan hosting (optioneel)

1Het komt soms voor dat er extra kosten berekend worden voor het wijzigen van de domeinnaam houder. Deze zullen dan aan u doorberekend worden.

Aanvragen van domeinnaambemiddeling

Middels het onderstaande formulier kunt u de domeinnaam bemiddeling door EffectHosting aanvragen. Heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan contact met ons op via 085 06 09 050, of stuur een e-mail naar: info@effecthosting.nl 


Bel mij terugStuur mij een e-mail


 

effecthosting_banner