Bel: +31 85 06 09 050

Google Authenticator – combinatie met het E-Panel

Om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van cybercriminelen die kwaadaardige software op uw computer willen installeren of gebruik willen maken van de zogenaamde phishing techniek, is het raadzaam om gebruik te maken van de Google Authenticator in combinatie met het E-Panel.

U voegt dan een extra stap aan het inlogproces toe door een Google-account met de Google Authenticator aan uw mobiele telefoon (of ander mobiel apparaat) te koppelen. Het wordt dan onmogelijk om alleen met uw wachtwoord in te loggen. Naast het wachtwoord is dan namelijk ook nog een cijferreeks nodig die per keer wordt uitgegeven door de Google Authenticator, om in te kunnen loggen. De cybercriminelen hebben dan niets meer aan uw wachtwoord, omdat zij de cijferreeks niet hebben.

In dit artikel leggen wij u uit hoe u de Google Authenticator kunt gebruiken.

1. De app installeren
2. Inloggen op het E-Panel
3. Klik in het menu op Profiel
4. Beveiliging
5. Klik op Inschakelen
6. De QR code scannen

 

 

Toch vragen?

Heeft u nog vragen, loopt u gewoonweg vast? Wij zijn er voor u! Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 085 06 09 050 (maandag t/m vrijdag van 09u⁰⁰ – 17u⁰⁰). Indien u ons liever per mail wilt benaderen kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Als u ons op werkdagen voor 17u⁰⁰ mailt, krijgt u nog dezelfde werkdag bericht van ons!

Uw (bedrijfs)naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Hoe wilt u bereikt worden?*

TelefoonE-mail

Uw bericht