Bel: +31 85 06 09 050

Pushberichten op de Iphone

Wat is een pushbericht

Om het voor bedrijven en instanties makkelijker te maken om hun klanten of doelgroep effectiever te kunnen informeren en om het makkelijker te maken voor de geadresseerde om op de hoogte te blijven, is Push in het leven geroepen.

Push is eigenlijk een automatiseringsmethode die het mogelijk maakt om via een service informatie te sturen naar apparaten, indien de gebruiker ervan dit wenst. Men hoeft dan niet zelf een bericht op te halen, maar krijgt het vanzelf binnen als het is verstuurd. Het is te vergelijken met SMS, dat komt ook vanzelf binnen.

Het berichtje van Push komt binnen als een pop-up, zodat het meteen opvalt. Erg handig, om direct geïnformeerd te worden over bijvoorbeeld vertragingen in het verkeer.

 

Pushberichten van apps inschakelen en uitschakelen

Bij ‘Berichtgeving’ onder het kopje ‘Instellingen’ vindt u ook ‘Instellingen voor Pushberichten’. Als u deze aantikt, verschijnt een lijst van alle apps die de Pushberichten ondersteunen. Scrolt u verder naar beneden, dan ziet u alle apps die de Pushberichten ondersteunen. Vaak is het een hele lange lijst! Deze kunt u sorteren op tijd en naam. De apps waarvan u geen Pushberichten (meer) ontvangt, staan in een separate lijst.

push-uitleg-settings-effecthosting

  push-uitleg-effecthosting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de apps aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren, kunt u elke app apart aantikken. U krijgt dan de keuze tussen drie opties voor de geselecteerde app:

Geen; Stroken; Meldingen.

‘Meldingen’ verschijnen midden op uw scherm. Soms kan dit als hinderlijk worden ervaren, wanneer u op dat moment net met iets anders bezig bent. U moet dan eerst op een knop tikken voordat u weer verder kunt gaan.

‘Stroken’ veroorzaken doorgaans minder ergernis. Deze verschijnen bovenin uw scherm en verdwijnen na een paar seconden vanzelf. U hoeft geen actie te ondernemen.

 

Alle Pushberichten uitschakelen

Er zijn momenten dat u absoluut geen behoefte heeft aan alle goedbedoelde Pushberichten die u informeren. Bijvoorbeeld wanneer u ’s nachts slaapt.

U kunt dan eenvoudig alle berichtgeving tijdelijk uitzetten. U gaat naar ‘Instellingen’ op uw springboard; tikt op ‘Berichtgeving’ en haalt rechtsboven in het scherm de schakelaar om, zodat u geen Pushberichten meer ontvangt. Wilt u de Pushberichten weer ontvangen, dan haalt u de schakelaar nogmaals om.

 

Toch vragen?

Heeft u nog vragen, loopt u gewoonweg vast? Wij zijn er voor u! Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 085 06 09 050 (maandag t/m vrijdag van 09u⁰⁰ – 17u⁰⁰). Indien u ons liever per mail wilt benaderen kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Als u ons op werkdagen voor 17u⁰⁰ mailt, krijgt u nog dezelfde werkdag bericht van ons!

Uw (bedrijfs)naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Hoe wilt u bereikt worden?*

TelefoonE-mail

Uw bericht