Bel: +31 85 06 09 050

Magento hosting

Over Magento

Magento is meest toonaangevende software als het om webshops gaat. Toegegeven, de programmering is best pittig, maar als de webshop eenmaal staat, is het een plezier om mee te werken en om op te shoppen!

Een aantal voordelen:

  • Met de goede hosting is de webshop razendsnel;
  • Meerdere shops in één administratiesysteem mogelijk;
  • Snel gevonden worden in Google:
  • U kunt kiezen voor het gebruik van meerdere talen en valuta:
  • Toepassen van diverse betaalmodules als Ideal, Paypal, Creditcard en reguliere bankoverschrijvingen;
  • Magento ondersteunt probleemloos 1 miljoen producten:
  • Functies om uw webshop aan te passen aan speciale thema’s, zoals bijvoorbeeld kerst, nieuwjaar etc.;

 

Magento hosting

Omdat de platforms die gebruik maken van Magento vaak erg zwaar zijn, bieden wij speciale Magento hosting. EffectHosting zorgt er zo voor dat u en uw klanten optimaal plezier hebben van uw webshop. Door de hosting optimaal af te stemmen op uw webshop is deze razendsnel en heeft prachtige strakke foto’s.

Wij hebben inmiddels veel onderzoek gedaan naar Magento websites en weten dan ook precies wat voor u de beste keuze is.

Beschikbaarheid
Het afgelopen jaar hebben wij gemiddeld 99,99% uptime gerealiseerd. Dit draagt natuurlijk ook weer bij aan het succes van uw website, blog of webwinkel!
Beveiliging
Alle servers zijn beveiligd met een Firewall, waarin men zelf poorten open en dicht kan zetten. Wekelijks maken wij een gratis back-up van uw omgeving. Indien noodzakelijk kan deze teruggezet worden tegen een kleine vergoeding. Wij houden voor u de veiligheid steeds proactief in de gaten.
Supersnel
Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige servers en veel kennis en ervaring hebben met WordPress hosting, kunnen wij samen met u realiseren dat uw webapplicatie supersnel draait.
Kostenbesparend
Gaat u met ons in zee, dat is dat niet alleen zeer verstandige keuze, maar ook kostenbesparend! U hoeft geen dure servers aan te schaffen en heeft ook geen systeembeheerder nodig. Wij zijn u immers graag van dienst.
Flexibel
Zonder dat u grote investeringen hoeft te doen, kunt u rustig doorgroeien met uw platform. Ons systeem is dusdanig ingericht, dat dit vlekkeloos en zorgeloos verloopt.
Service
Van maandag tot en met zondag, rond de klok, staan wij voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een storingsdienst die altijd bereikbaar is. Niet met ticketnummers of email, nee u kunt ze gewoon bellen als u storing heeft. Bovendien monitoren wij de hostingomgeving proactief.

Tarieven en voorwaarden

Omdat Magento software maakt dat uw platform redelijk zwaar is, ondersteunen wij Magento niet op basis van ‘shared hosting’. Dat zou namelijk zeer vertragend voor u werken, omdat u de server dan met andere klanten deelt en dus afhankelijk bent voor uw snelheid van het verkeer op andere websites.

Bij EffectHosting wordt de Magento hosting opgebouwd in modules. Samen met u wordt bepaald welke modules gebruikt worden. U kunt bij ons al instappen vanaf € 79,99 per maand!

 

De volgende stap

 

Samen met u komen wij tot de beste keuze!

Als u bent overtuigd van het feit dat u bij EffectHosting aan het juiste adres bent, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Samen met u  stellen wij dan het juiste pakket samen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u wel geïnteresseerd bent, maar nog niet zeker weet of u gebruik wilt gaan maken van Magento hosting bij EffectHosting. In dat geval kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk om een testomgeving voor u op te zetten, zodat u uit de eerste hand weet wat EffectHosting kan betekenen voor uw webwinkel.


Bel mij terugStuur mij een e-mail