Bel: +31 85 06 09 050

Prijzen hosting

Hosting ztarieven_effecthostingonder beslommeringen…..                            

Maximaal rendement van uw website……

Handen vrij om te ondernemen……..  

De tarieven

EffectHosting heeft met veel zorg een aantal standaard oplossingen voor managed hosting samengesteld. Ervaring leert ons dat deze oplossingen voor de meesten ruim voldoende zijn. U kunt bij ons uw hostingpakket zelf samenstellen aan de hand van de onderstaande modules. Weet u niet zeker wat de beste oplossing voor u is, neemt u dan even contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De modules:

 1. Private Cloud Server
 2. Webhostingpakketten
 3. Optioneel: extra optimalisatie
 4. Optioneel: maatwerk oplossingen

Inbegrepen bij Managed hosting:

 •  24/7 proactieve monitoring
 •  Systeembeheer
 •  Server updates en onderhoud
 •  Licenties voor control panel
 •  Back-ups (bestanden dagelijks, database 3x daags)
 •  Helpdesk (telefoon én e-mail)

domeinnamen_effecthosting

 1. Private Cloud server

  Managed hosting houdt standaard in dat u wordt voorzien van een eigen serveromgeving. De snelheid van uw webapplicatie is dus niet te beïnvloeden door het verkeer van andere websites waarmee u een serveromgeving deelt. Bij EffectHosting werken wij met Private Cloud. De investering hiervoor bedraagt € 45,00 per maand.

 1. Webhostingpakketten

  De volgende stap is een keuze te maken uit ons aanbod van webhostingpakketten. De webhostingpakketten die wij standaard aanbieden zijn er al vanaf € 4,99 per maand.

 1. Optioneel: extra optimalisatie

  Gaat u voor maximale prestaties, dan is de module ‘extra optimalisatie’ voor u een goede keuze. Wij optimaliseren dan de Private Cloud, vervangen de webserver en optimaliseren PHP (PHP staat voor Hypertext Pre-Processor). Met PHP kunt u dynamische pagina’s aanmaken. PHP zorgt er dus voor dat bezoekers een interactie met uw website aangaan.

 1. Optioneel: maatwerk oplossingen

  Wanneer onze standaard oplossingen niet voldoen aan uw wensen, is het ook mogelijk om te komen tot een maatwerk oplossing. Het kan voorkomen dat u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld specialistische software, of een 24/7 SLA. Neemt u dan even contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Wilt u precies weten wat EffectHosting voor u kan betekenen?

Als u onderstaand formulier invult, ontvangt u geheel vrijblijvend een advies op maat!


Bel mij terugStuur mij een e-mail