Bel: +31 85 06 09 050

Over Ons

Over EffectHosting

EffectHosting is een moderne Hosting Provider met ouderwetse principes. Bij ons staat de klant hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties. Met een enthousiast team van professionals staan wij te alle tijden klaar voor onze klanten.

Service en bereikbaarheid

Bij ons geen bandjes en ticketnummers! Wij zitten gewoon van maandag tot vrijdag van 09.00 – 17.00 uur voor u klaar.  Als u tijdens kantooruren belt, worden vragen of problemen over het algemeen nog dezelfde dag opgelost of beantwoord. U kunt ons gewoon bellen en heeft direct contact met één van onze specialisten. Buiten kantooruren hebben wij 24/7 een storingsdienst paraat staan.

Verhuisservice

Indien u besluit dat u, net als velen voor u, naar ons over wilt stappen, nemen wij alle zorgen van de verhuizing van uw domein uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw domeinen en uw website zonder problemen naar ons overgaan. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Effectieve Hosting

Als u kiest voor zekerheid en gemak, dan kiest u voor EffectHosting. Wij bieden u de perfecte Hosting met een beschikbaarheid van gemiddeld meer dan 99,99%! Met onze revolutionaire web interface heeft u altijd een helder overzicht van uw account. Deze interface is ontworpen op basis van gebruikersvriendelijkheid en biedt u de mogelijkheid om uw hostingpakketten en domeinen eenvoudig te beheren.

Wij werken strikt volgens de ISO9001 normen. Op die manier zijn wij continu bezig om waar mogelijk onszelf te verbeteren, zodat wij de huidige kwaliteit van service en diensten kunnen behouden.

Referenties

Nog niet overtuigd? Lees dan hier wat onze klanten van ons vinden.

Informatie

Wanneer u na het lezen hiervan nog vragen heeft, staan wij volledig tot uw beschikking om deze voor u te beantwoorden.

Tot ziens bij EffectHosting! 

Toch vragen?


Bel mij terugStuur mij een e-mail