Bel: +31 85 06 09 050

Pakketuitbreidingen hosting

Uitbreidingen op onze webhosting

De webhosting pakketten zijn door ons met zorg zo samengesteld dat er bijna altijd wel een pakket bij zit dat precies aan uw wensen voldoet. Mocht het toch zo zijn dat u zich niet helemaal kunt vinden in één van onze standaardpakketten, dan kunt u het pakket dat het best bij u past aanvullen met onderstaande mogelijkheden.

 

Opties Starter+ Standaard+ Premium+
Extra schijfruimte per gigabyte € 1,00 € 1,00 € 1,00
Extra Dataverkeer per gigabyte € 0,30 € 0,30 € 0,30
Uitgaande e-mail beveiligde SMTP € 1,00 inclusief inclusief
Bestanden back-up € 2,00 € 2,00 inclusief
Database back-up € 2,00 inclusief inclusief
Extra MySQL per database € 0,50 € 0,50 € 0,50
Extra mailbox incl spamfilter € 0,50 € 0,50 € 0,50
Extra cronjobs onder voorbehoud niet beschikbaar € 2,00 € 2,00
Hosting op Windows incl ASP/.NET niet beschikbaar € 5,00 € 5,00
SSL certificaat per jaar niet beschikbaar € 90,00 € 90,00
SSL wildcard per jaar niet beschikbaar € 180,00 € 180,00
SSL Extended Validation per jaar niet beschikbaar niet beschikbaar € 399,00

Back-ups

EffectHosting denkt met u mee. Wij maken daarom dagelijks een back-up van al uw gegevens. Ook als u het kleinste hostingpakket bij ons afneemt. Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, bieden wij ook bepaalde back-up opties aan. In dit artikel leggen wij precies uit wat dat inhoudt.

Back-ups & herstel van uw bestanden

Dagelijks maken wij een back-up van uw website. Deze wordt ongeveer een maand door ons bewaard, om indien nodig uw bestanden weer terug te kunnen zetten. Als u een standaard pakket heeft, betaald u hiervoor 25 Euro per herstel. Behalve wanneer het gaat om bestanden en een database, dan rekenen wij slechts één herstel. U betaald geen 50 Euro, maar gewoon 25 Euro. Wilt u zelf back-ups kunnen downloaden en herstellen, dan heeft u het ‘Professional+ pakket’ nodig.

Back-ups & herstel van uw databases

Omdat Databases enorm snel kunnen veranderen, vinden wij het belangrijk dat hier vaker een kopie van wordt gemaakt. Elke 8 uur maken wij een back-up van alle MySQL databases. Deze bewaren wij ook ongeveer een maand, voor het geval dat er een kopie terug gezet moet worden. Als u een standaard pakket heeft, betaald u hiervoor 25 Euro per herstel. Behalve wanneer het gaat om bestanden en een database, dan rekenen wij slechts één herstel. U betaald geen 50 Euro, maar gewoon 25 Euro. Wilt u zelf back-ups kunnen downloaden en herstellen, dan heeft u het ‘Premium+ of ‘Professional+ pakket’ nodig. U kunt dan zelfs op tabel-niveau back-ups maken, downloaden en herstellen.

Aansprakelijkheid

EffectHosting zal er steeds alles aan doen om uw data en de back-ups hiervan zorgvuldig te bewaren, maar wij kunnen niet de verantwoordelijkheid nemen voor onvoorziene situaties. U blijft hier zelf altijd verantwoordelijk voor. EffectHosting is dan ook niet aansprakelijk voor eventueel dataverlies door misconfiguraties, malware, virussen, menselijke fouten, et cetera. Wij adviseren u om er altijd voor te zorgen dat u een goede back-up heeft van alle data.

domeinnamen_effecthosting