Bel: +31 85 06 09 050

PrestaShop hosting

Over PrestaShop

PrestaShop, in de basis een webshop, neemt snel toe aan populariteit, doordat het makkelijk te begrijpen en te installeren is.

 

Een aantal voordelen van PrestaShop:

 • Mogelijkheid tot meertaligheid d.m.v. standaard taalpakketten;
 • Multi store met verschillende niveaus;
 • Uitgebreid voorraadbeheer;
 • Valuta web service;
 • Goede web service;
 • B2B opties.

 

PrestaShop hosting

Een nadeel van PrestaShop is dat het traag reageert als er veel bezoekers op uw website zijn. Daarom adviseren wij om, wanneer je een professionele webshop met PrestaShop hebt gebouwd, goed na te denken over de hosting.

Wij bieden speciale PrestaShop hosting, zodat zowel u als uw klanten optimaal kunnen profiteren van uw PrestaShop webshop. Door de hosting optimaal af te stemmen op uw webshop is deze razendsnel en heeft prachtige strakke foto’s.

Beschikbaarheid
Het afgelopen jaar hebben wij gemiddeld 99,99% uptime gerealiseerd. Dit draagt natuurlijk ook weer bij aan het succes van uw website, blog of webwinkel!
Beveiliging
Alle servers zijn beveiligd met een Firewall, waarin men zelf poorten open en dicht kan zetten. Wekelijks maken wij een gratis back-up van uw omgeving. Indien noodzakelijk kan deze teruggezet worden tegen een kleine vergoeding. Wij houden voor u de veiligheid steeds proactief in de gaten.
Supersnel
Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige servers en veel kennis en ervaring hebben met WordPress hosting, kunnen wij samen met u realiseren dat uw webapplicatie supersnel draait.
Kostenbesparend
Gaat u met ons in zee, dat is dat niet alleen zeer verstandige keuze, maar ook kostenbesparend! U hoeft geen dure servers aan te schaffen en heeft ook geen systeembeheerder nodig. Wij zijn u immers graag van dienst.
Flexibel
Zonder dat u grote investeringen hoeft te doen, kunt u rustig doorgroeien met uw platform. Ons systeem is dusdanig ingericht, dat dit vlekkeloos en zorgeloos verloopt.
Service
Van maandag tot en met zondag, rond de klok, staan wij voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een storingsdienst die altijd bereikbaar is. Niet met ticketnummers of email, nee u kunt ze gewoon bellen als u storing heeft. Bovendien monitoren wij de hostingomgeving proactief.

Tarieven en voorwaarden

EffectHosting streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat haar klanten tevreden zijn. Daarom staan wij u altijd bij, om ervoor te zorgen dat de keuze voor het hosten van uw website optimaal is. Immers, er is een groot verschil tussen een kleine website die net gelanceerd is, of een grote website met heel veel verkeer.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons kiezen voor de zogenaamde gedeelde hosting. Deze is uitermate geschikt wanneer u een eenvoudige website heeft. De investering is laag omdat u de server deelt met anderen, maar u profiteert wel van onze uitstekende services.

Heeft u een website met veel functionaliteiten, plug-ins en veel verkeer, dan is wellicht de keuze voor ons Premium+ pakket het best.

Het Premium+ pakket biedt onder andere:

Voor de echte krachtpatsers hebben wij ook het Professional+ pakket:

 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB dataverkeer
 • Handige file back-up
 • 14,99 Euro per maand
Bestel direct

 

Private Cloud

Natuurlijk zijn er altijd websites en platformen waarvoor je zelfs aan ons Professional+ pakket niet genoeg hebt. In dat geval kunnen wij u een Private Cloud aanbieden. U heeft dan de beschikking over een eigen server die niet wordt gedeeld met andere klanten. Zo haalt u maximaal rendement uit uw website. U krijgt dan tevens toegang tot extra mogelijkheden als SSH- en GIT ondersteuning.

Het Private Cloud abonnement bevat onder meer:

 • Hosting op volledig eigen server
 • Managed: wij doen systeembeheer
 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB dataverkeer
 • File en Database back-up
 • Slechts € 39,99 per maand

Extra veiligheidsmaatregel

Stel dat een server plotseling uitvalt. In dat geval wordt deze automatisch overgenomen door een andere server, waardoor er geen downtime is. Alle data wordt door ons opgeslagen op een redundant SAN en elke SAN is in RAID geconfigureerd.

Uw data was nog nooit zo veilig!

Optimaliseren

Als u streeft naar perfectie, laat ons er dan zorg voor dragen dat uw website steeds geoptimaliseerd is. Maandelijks brengen wij hiervoor een bedrag van € 20,00 in rekening. Hiervoor kunt u van ons het volgende verwachten:

 • Inzet van diverse caching mogelijkheden
 • Gebruik van supersnelle webserver (Nginx ipv Apache)
 • Gebruik van PHP-FPM of HHVM
Naar formulier

 

De volgende stap

Samen met u komen wij tot de beste keuze!

Als u bent overtuigd van het feit dat u bij EffectHosting aan het juiste adres bent, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Samen met u  stellen wij dan het juiste pakket samen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u wel geïnteresseerd bent, maar nog niet zeker weet of u gebruik wilt gaan maken van Magento hosting bij EffectHosting. In dat geval kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk om een testomgeving voor u op te zetten, zodat u uit de eerste hand weet wat EffectHosting kan betekenen voor uw webwinkel.


Bel mij terugStuur mij een e-mail