Bel: +31 85 06 09 050

SSL Certificaat

SSL (HTTPS) beveiliging

Voor een veilig gevoel!

De veiligheid van uw website wordt met een SSL (HTTPS) certificaat geoptimaliseerd. Het SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen uw bezoekers en uw website.

De SSL verbindingen worden in de volgende gevallen vaak gebruikt:

SSL Aanvragen

Webshops en E-commerce

Een SSL certificaat is essentieel voor webwinkels. De bezoekers voelen zich veiliger met een HTTPS verbinding en zetten hun aankoop eerder door. Dit is van groot belang voor uw omzet.

Persoonsgegevens en Gevoelige informatie

Het CBP adviseert de installatie van een SSL certificaat wanneer er persoonsgegevens via het internet worden verzonden. Het is voor personen die zich op uw website registreren van groot belang dat u uw website goed beveiligd.

SEO, hogere ranking bij Google

Google zet zich actief in om het internet veiliger te maken en past regelmatig de wegingsfactor voor HTTPS aan. Het SSL certificaat zal hierbij zeker van invloed zijn.

Websites waar transacties plaats vinden

Als u een website heeft waar financiële transacties (internet bankieren / online aankopen) plaatsvinden en waar persoonsgegevens gevraagd worden is een SSL certificaat onmisbaar.

Vertrouwd overkomen bij je bezoekers

Indien u de bezoekers een veilig en betrouwbaar gevoel wilt geven raden wij een SSL certificaat aan. Zo heeft u meer kans op terugkerende bezoekers, die vol vertrouwen uw website af surfen.

Veilige website

Met een veilige website hoeft u niet achter de feiten aan te lopen. Als u alles goed certificeert, bent u ook goed gedekt en kunt u zich makkelijk verantwoorden.

De SSL-technologie (Secure Sockets Layer) wordt gebruikt om de overdracht van gegevens via internet te beveiligen. Het versleutelt en beschermt de gegevens, door deze te versturen met behulp van het HTTPS-protocol. SSL garandeert de bezoekers van uw site dat hun gegevens niet worden onderschept door fraudeurs.
Versleuteling (encryptie) van de gegevens:

Alle verstuurde gegevens worden onherkenbaar gemaakt, behalve tussen de verbinding makende bezoeker en de server waarop de website wordt gehost. Encryptie is de basis voor de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.

De authenticatie:

Het Domain Validated (DV) certificaat, verstrekt door EffectHosting, garandeert niet dat een site is geïdentificeerd door een certificeringsinstantie. Het biedt desondanks authenticatie van de uitwisselingen gemaakt tussen een gebruiker en de EffectHosting servers, wat nodig is voor het beveiligen van gegevensoverdrachten.

Authenticatie van een certificaat genereert één paar digitale keys

Om de kwaliteit hoog te houden, stellen wij een aantal voorwaarden bij installatie van een SSL certificaat:

  • Je website moet betrouwbaar zijn. Dat wil zeggen binnen de kaders van de wet en technisch goed op orde. Denk hierbij aan vrij van malware en met up2date software.
  • De domeinnaam moet staan op nameservers in beheer van EffectHosting. Dit hebben we nodig om de echtheid van het certificaat te garanderen. Voor domeinnamen niet via EffectHosting, berekenen wij een toeslag.
  • Jouw website staat op servers van EffectHosting gehost. Anders kunnen we de installatie niet doen.
  • We maken gebruik van actuele normen op gebied van veiligheid. Dat betekent dat de certificaten op basis van SHA-256 zijn ondertekend en wij SSLv2/v3 niet (meer) ondersteunen. Wat betekent dat? Als je een oud systeem hebt (zoals Windows XP) werkt de website niet met SSL/HTTPS.
  • Een SSL certificaat kan alleen op een Premium+ of Professional+ pakket worden geïnstalleerd.
  • We bieden geen ondersteuning op SSL certificaten die niet zijn gekocht bij EffectHosting.

Soorten SSL certificaten & tarieven

Veiligheid gaat boven alles!

Effecthosting houdt het voor de certificaten ook simpel, wij nemen zoveel mogelijk zorg uit handen. De aanvraag, installatie en configuratie worden door ons waargenomen. U hebt verder geen omkijken naar private keys, certificate request, en alle andere zaken.

Standaard € 90,- per jaar

Dit type certificaat is verreweg het meest gebruikte certificaat wereldwijd en biedt professionele SSL beveiliging. Het is geldig voor 1 domeinnaam, bijvoorbeeld www.effecthosting.nl.

Wildcard € 180,- per jaar

Dit type certificaat kan gebruikt worden om meerdere subdomeinen te koppelen aan één SSL certificaat. Handig als je bv. webshop.effecthosting.nl en effecthosting.nl wilt beveiligen.

Extended Validation € 399,- per jaar

Een Extended Validation SSL certificaat valt op vanwege de groene balk in de browser. Bij dit type certificaat wordt strenger gecontroleerd op o.a. de identiteit. 

Vraag nu een SSL-Certificaat aan.

 

Uw (bedrijfs)naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Hoe wilt u bereikt worden?*

TelefoonE-mail

Uw bericht

Open Source

Korte informatie over de meest populaire CMS systemen

Wordpress
Joomla
Drupal
Magento
PrestaShop