Bel: +31 85 06 09 050

WordPress hosting

Over WordPress

 

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) dat het voor iedereen erg eenvoudig maakt om een website te maken en te onderhouden. In 2003 is WordPress gestart met weinig code om gemakkelijk tekst te kunnen publiceren op het internet. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source programma’s. In Amerika maakt inmiddels al 80% van de websites met een CMS die gelanceerd worden, gebruik van WordPress.

WordPress is een systeem waarmee u uw website, blog of zelfs uw webshop kunt beheren zonder daarbij enige kennis van bijvoorbeeld HTML  of PHP te hebben.

 

WordPress hosting

 

EffectHosting heeft hostingpakketten die speciaal geoptimaliseerd zijn voor WordPress. U kunt al onze hostingpakketten gebruiken om WordPress te laten hosten, maar wij bieden ook speciale hostingpakketten aan voor WordPress, voor diegenen die er de voorkeur aan geven om hun website te laten hosten op een server die wij speciaal voor WordPress hebben geoptimaliseerd. Hiermee bent u verzekerd van een zeer hoge snelheid van uw website en kunt u probleemloos alle WordPress mogelijkheden benutten.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer geavanceerd platform en uiterst bekwaam personeel. Uw website is bij ons in goede handen. EffectHosting biedt de hoogste snelheid en de beste uptime!

wordpress_effecthosting

Beschikbaarheid
Het afgelopen jaar hebben wij gemiddeld 99,99% uptime gerealiseerd. Dit draagt natuurlijk ook weer bij aan het succes van uw website, blog of webwinkel!
Beveiliging
Alle servers zijn beveiligd met een Firewall, waarin men zelf poorten open en dicht kan zetten. Wekelijks maken wij een gratis back-up van uw omgeving. Indien noodzakelijk kan deze teruggezet worden tegen een kleine vergoeding. Wij houden voor u de veiligheid steeds proactief in de gaten.
Supersnel
Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige servers en veel kennis en ervaring hebben met WordPress hosting, kunnen wij samen met u realiseren dat uw webapplicatie supersnel draait.
Kostenbesparend
Gaat u met ons in zee, dat is dat niet alleen zeer verstandige keuze, maar ook kostenbesparend! U hoeft geen dure servers aan te schaffen en heeft ook geen systeembeheerder nodig. Wij zijn u immers graag van dienst.
Flexibel
Zonder dat u grote investeringen hoeft te doen, kunt u rustig doorgroeien met uw platform. Ons systeem is dusdanig ingericht, dat dit vlekkeloos en zorgeloos verloopt.
Service
Van maandag tot en met zondag, rond de klok, staan wij voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een storingsdienst die altijd bereikbaar is. Niet met ticketnummers of email, nee u kunt ze gewoon bellen als u storing heeft. Bovendien monitoren wij de hostingomgeving proactief.

Tarieven en voorwaarden

EffectHosting streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat haar klanten tevreden zijn. Daarom staan wij u altijd bij, om ervoor te zorgen dat de keuze voor het hosten van uw website optimaal is. Immers, er is een groot verschil tussen een kleine website die net gelanceerd is, of een grote website met heel veel verkeer.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons kiezen voor de zogenaamde gedeelde hosting. Deze is uitermate geschikt wanneer u een eenvoudige website heeft. De investering is laag omdat u de server deelt met anderen, maar u profiteert wel van onze uitstekende services.

Heeft u een website met veel functionaliteiten, plug-ins en veel verkeer, dan is wellicht de keuze voor ons Premium+ pakket het best.

Het Premium+ pakket biedt onder andere:

Voor de echte krachtpatsers hebben wij ook het Professional+ pakket:

 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB dataverkeer
 • Handige file back-up
 • 14,99 Euro per maand
Bestel direct

 

Private Cloud

Natuurlijk zijn er altijd websites en platformen waarvoor je zelfs aan ons Professional+ pakket niet genoeg hebt. In dat geval kunnen wij u een Private Cloud aanbieden. U heeft dan de beschikking over een eigen server die niet wordt gedeeld met andere klanten. Zo haalt u maximaal rendement uit uw website. U krijgt dan tevens toegang tot extra mogelijkheden als SSH- en GIT ondersteuning.

Het Private Cloud abonnement bevat onder meer:

 • Hosting op volledig eigen server
 • Managed: wij doen systeembeheer
 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB dataverkeer
 • File en Database back-up
 • Slechts € 39,99 per maand

Extra veiligheidsmaatregel

Stel dat een server plotseling uitvalt. In dat geval wordt deze automatisch overgenomen door een andere server, waardoor er geen downtime is. Alle data wordt door ons opgeslagen op een redundant SAN en elke SAN is in RAID geconfigureerd.

Uw data was nog nooit zo veilig!

 

Optimaliseren

Als u streeft naar perfectie, laat ons er dan zorg voor dragen dat uw website steeds geoptimaliseerd is. Maandelijks brengen wij hiervoor een bedrag van € 20,00 in rekening. Hiervoor kunt u van ons het volgende verwachten:

 • Inzet van diverse caching mogelijkheden
 • Gebruik van supersnelle webserver (Nginx ipv Apache)
 • Gebruik van PHP-FPM of HHVM
Naar formulier

 

De volgende stap

 

Samen met u komen wij tot de beste keuze!

Als u bent overtuigd van het feit dat u bij EffectHosting aan het juiste adres bent, neem dan even contact met ons op. Samen met u  stellen wij dan het juiste pakket samen.

Eventuele verhuizing van uw domein wordt door EffectHosting uitgevoerd. U heeft er geen omkijken naar!


Bel mij terugStuur mij een e-mail