Bel: +31 85 06 09 050

Veiligheidscontrole op Private Cloud

Wij hebben online veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Het is ons er daarom veel aan gelegen om u zo goed mogelijk te informeren en indien nodig te assisteren om de veiligheid te bewaken.

 

E-Panel

In het controle paneel vindt u de module ‘Website veiligheidscontrole’. Hier kunt u controleren of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn voor de bekende ‘Open Source’ software. Hier wordt ook gecontroleerd op virussen, malware en andere potentiële dreigingen voor uw website.

Deze berichtgeving staat standaard uitgeschakeld. Om deze berichtgeving weer in te stellen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. U logt in op het E-Panel.

2. Klikt op Profiel.

3. Onderaan staat ‘E-mail berichten’. Hier kunt u e-mailberichten in- of uitschakelen.

4. Standaard staat hier de optie ‘Website veiligheid’ uit. U kunt deze hier inschakelen.

5. Nu ontvangt u weer berichten wanneer er veiligheidsrisico’s zijn geconstateerd met betrekking tot uw website.

 

Optimaliseren van uw website

Het spreekt vanzelf dat bezoekers een snelle, overzichtelijke en prettige website veel frequenter en langduriger bezoeken dan een trage en onduidelijke website, waar je als bonus soms nog een portie malware van meekrijgt.

Zelfs Google deelt beloningen en straffen uit met betrekking tot de kwaliteit van uw website. Wie er een rommeltje van maakt, wordt niet of minimaal getoond in de zoekresultaten.

Het is daarom zeker geen overbodige luxe om EffectHosting in te schakelen voor optimalisatie van uw website. Er zijn een aantal belangrijke zaken die wij dan voor u kunnen regelen:

  • Actieve controle op malware. U ontvangt van ons bericht op het moment dat wij iets verdachts hebben geconstateerd.
  • Aanvragen en installeren van een SSL certificaat op uw website. In uw adresbalk verschijnt dan het welbekende slotje, ten teken dat gegevens die bezoekers bij u op de website achterlaten veilig zijn. Dit scoort tevens extra credits bij Google, wat uw ranking weer ten goede komt.

  • Het realiseren van een eigen Private Cloud.

Ervaring leert ons dat nadat wij een server en website hebben geoptimaliseerd, deze supersnelle laadtijden heeft. Verbeteringen van 80% zijn hierbij geen uitzondering. Uw bezoekers stellen dit zeker op prijs, wat u weer terug kunt zien in de behaalde resultaten van uw website!

 

Toch vragen?

Heeft u nog vragen, loopt u gewoonweg vast? Wij zijn er voor u! Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 085 06 09 050 (maandag t/m vrijdag van 09u⁰⁰ – 17u⁰⁰). Indien u ons liever per mail wilt benaderen kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Als u ons op werkdagen voor 17u⁰⁰ mailt, krijgt u nog dezelfde werkdag bericht van ons!

Uw (bedrijfs)naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Hoe wilt u bereikt worden?*

TelefoonE-mail

Uw bericht