Bel: +31 85 06 09 050

Private Cloud

De Private Cloud

De hostingpakketten die EffectHosting aanbiedt voldoen normaal gesproken ruimschoots aan de behoefte van de klanten en zijn allen zeer betrouwbaar en veilig. Wanneer er zich echter situaties voordoen waarbij extra eisen aan de hosting moeten worden gesteld, kiezen steeds meer organisaties tegenwoordig voor de Private Cloud. U bent dan verzekerd van een persoonlijke serveromgeving, die compleet naar wens wordt ingericht. Ook uw specifieke bedrijfssoftware kan hierop worden geïnstalleerd.

Wanneer u met de Private Cloud werkt, heeft u geen zorgen meer over installatie, onderhoud en beheer. U kunt zich richten op het ondernemen, terwijl EffectHosting de infrastructuur en het beheer van de Cloud op zich neemt. Alle IT zorgen behoren dan dus tot het verleden!

Maakt u gebruik van de Private Cloud, dan is het tevens mogelijk voor uw medewerkers om vanaf elke locatie te werken. Het enige dat ze daarvoor nodig hebben is een computer met een internetverbinding en uw toestemming.

 

Voordelen van de Private Cloud

Met de Private Cloud heeft uw website een eigen serveromgeving ter beschikking, die niet met anderen gedeeld wordt en zeer flexibel ingezet kan worden. Dat levert voor u onder andere de volgende voordelen op:

  • Maximale prestaties;
  • Optimale beveiliging;
  • Maatwerk oplossingen (denk aan SSH toegang, GIT software, specifieke software versies of instellingen);
  • Exclusief gebruik maken van uw eigen omgeving;
  • Controle over uw eigen Cloud;
  • Toegespitst op uw wensen en eisen;
  • Proactief beheer;
  • Onbegrensde uitbreidingsmogelijkheden;
  • De mogelijkheid om meer te doen met minder investering.

Verschil tussen Private Cloud en VPS

Voor zowel VPS (Virtual Private Server) als voor de Private Cloud wordt een eigen serveromgeving gecreëerd. Het verschil is dat de Private Cloud op een veel grotere schaal werkt dan een VPS. Waar VPS onderdeel is van een fysieke server, bestaat de Private Cloud uit een compleet ecosysteem van servers, al dan niet virtueel. Dit netwerk van servers, computers en opslagruimte biedt dankzij de enorme flexibiliteit bijna oneindige mogelijkheden. EffectHosting regelt voor u de installatie, configuratie en het onderhoud. U heeft hier geen omkijken naar en kunt de focus houden op het ondernemen.

 

Private Cloud Virtual Private Server
Eigen server    
24×7 monitoring    
root/admin toegang    
Systeembeheer Provider Klant
Ondersteuning Inclusief Per uur
Afrekenen per Website CPUs (GHz), geheugengebruik, harde schijf ruimte, dataverkeer
Server upgraden Automatisch Handmatig

 

De investering voor de Private Cloud bedraagt slechts € 45,00 per maand. Deze investering is exclusief de webhosting pakketten die u hieraan koppelt. Bij optimalisatie en maatwerk kan een toeslag worden berekend.

 

Wilt u precies weten wat EffectHosting voor u kan betekenen?

Als u onderstaand formulier invult, ontvangt u geheel vrijblijvend een advies op maat!

 


Bel mij terugStuur mij een e-mail


effecthosting_banner