Bel: +31 85 06 09 050

Webhosting

Webhosting is een noodzakelijk kwaad voor iedereen die zijn website of webshop online wil hebben. Het liefst nog zo dat alles vlot verschijnt en dat er dus geen potentiële klanten verloren gaan omdat zij niet willen wachten tot uw pagina of webshop is geladen. Wij begrijpen dat. EffectHosting staat dan ook voor webhosting zonder zorgen. U heeft er geen omkijken meer naar.

Bij ons ontvangt u voldoende schijfruimte en heeft u dus optimaal rendement van uw website of webshop. Hieronder laten wij u een aantal voorbeelden zien van de standaard pakketten die wij aanbieden. Wij weten dat niet iedereen in dit plaatje past en nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.

cms

Inhoud Doorsturen Starter Standaard Premium
Omschrijving Met deze optie kunt u gratis uw domeinnaam parkeren of doorverwijzen naar een andere webpagina. Standaard webhosting voor kleine websites en webshops. Inclusief e-mail, PHP en Database. Standaard webhosting voor kleine websites en webshops. Inclusief e-mail, PHP en Database. Ultieme webhosting voor zeer grote websites en zware webshops / webapplicaties. Inclusief veel extra’s
Schrijfruimte 2,5 GB 5 GB 10 GB
Dataverkeer 25 GB 50 GB 100 GB
Mailbox 25 x 50 x 100 x
Database 2 x 5 x 10 x
PHP-Geheugen 128 MB 256 MB 512 MB
Cronjobs 0 x 1 x 2 x
File back-up
Database back-up
Uitgaande e-mal
Prijs Gratis € 4,99 p.m. € 9,99 p.m. € 14,99 p.m.

Extra korting bij afname van meerdere pakketten

Indien u meerdere websites of webshops heeft en u brengt deze bij ons onder, krijgt u, als blijk van waardering een korting op alle pakketten die u afneemt. U bent dan niet alleen in goede handen, maar bespaart ook nog eens op de kosten.

Alles over staffelkorting

 

Uw pakket op maat

Kunt u zich niet goed vinden in ons aanbod van standaard pakketten? Geen nood. Wij van Effecthosting maken voor u met ons flexibele cloud platform een pakket dat precies voldoet aan uw wensen, tegen een scherpe prijs.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, want service en klanttevredenheid zijn bij ons nog steeds van het grootste belang!

Voorbeelden van extra mogelijkheden

 

OpenSource software

EffectHosting is een voorstander van OpenSource software. Bij OpenSource software is de broncode van de software toegankelijk voor ontwikkelaars. Dit resulteert erin dat releases veel sneller kunnen worden doorgevoerd en dat nieuwe functionaliteiten, standaarden en technieken sneller beschikbaar zijn.

 

Tevens is de prijs/kwaliteit verhouding van deze software veel beter. Men kan dus met kleinere budgetten de noodzakelijke functionaliteiten van de software benutten en zo de gewenste projecten en doelen bereiken. Wij hebben onze webhosting gefinetuned zodat deze is geoptimaliseerd voor meest populaire OpenSource software.

client7

 

client6

 

client4

Het verhuizen van uw website is simpel!

Als u heeft besloten over te willen stappen naar EffectHosting, nemen wij alle zorgen van de op handen zijnde verhuizing van uw domein(en) graag uit handen. Zo bent u er zeker van dat alles vlekkeloos verloopt zonder verlies van data en andere mogelijke bijkomende problemen.

Het traject van de verhuizing geschiedt in vier eenvoudige stappen:

  1. Wij brengen de te verhuizen domeinen samen met u in kaart;
  2. Wij kopiëren alle data zoals documenten, databases en bestanden;
  1. Wij testen samen met u of alles naar behoren functioneert;
  2. Wij spreken met u de datum en tijd af waarop het beste kan worden overgeschakeld.

Informatie over onze verhuisservice

SSL certificering

Steeds meer websites worden beveiligd met een SSL certificaat (Secure Socket Layer), te herkennen aan het welbekende slotje en soms ook de groene adresregel. Voor websites waar mensen persoonlijke informatie achterlaten of voor webshops met betaalmodules is het eigenlijk al een noodzaak om een beveiligde omgeving te creëren. Effecthosting kan dit voor u aanvragen en installeren.

Informatie over SSL-Certificaten

 

Gratis veiligheidsscan

Een vergissing is zo gemaakt. Daar zijn we tenslotte mensen voor. Wij bieden u zonder bijkomende kosten een prima vangnet aan. Wekelijks wordt automatisch een veiligheidsscan uitgevoerd. Er wordt dan gekeken of alle belangrijke updates zijn uitgevoerd, of er per ongeluk poorten openstaan waar hackers misbruik van kunnen maken en of er misschien fouten in de scripts zitten, die voor vervelende problemen kunnen zorgen. Als blijkt dat er bij u iets niet in orde is, ontvangt u van ons een email met het gevonden probleem. Deze veiligheidsscan wordt uitgevoerd op zondagnacht, zodat er geen hinder van ondervonden wordt.

Back-ups

Het is de nachtmerrie van elke ondernemer, data verdwenen en geen back-up. Wij nemen die zorgen voor u uit handen. Elke 24 uur maken wij een kopie van alle data van uw website, inclusief de databases. Deze wordt door ons steeds 30 dagen bewaard, zodat het altijd mogelijk is om data die ‘verloren’ gegaan is weer terug te zetten. Voor deze service rekenen wij per maand een bescheiden bedrag. Meer hierover leest u als u klikt op de link hieronder.

Informatie over Back-ups

 

client3

 

client2

 

client1